10&11

APRIL

2018

TT-HALL
ASSEN

Deelnemen aan de Bedrijven Contact Dagen Drenthe 2017

Met 325 deelnemende bedrijven geeft de beurs een mooi beeld van wat Drenthe zakelijk te bieden heeft. Er is een uitgebreid en inspirerend beursprogramma met tal van workshops, presentaties en pitches. De BCDD verwelkomt jaarlijks liefst 10.000 zakelijke bezoekers die willen weten wat er speelt in bedrijvig Drenthe. Ze zoeken nieuwe samenwerkingsvormen en willen lokaal uitbesteden. Dit leidt tot een sterkere regio in zn geheel. De BCDD geeft ondernemers de kans hun netwerk en kennis uit te breiden. Verzilver deze kans en meld u aan als standhouder voor de volgende editie op 4 en 5 april 2017 in de TT Hall in Assen.

Klik hier voor de informatiebrochure van 2017 (PDF).

Standaard Stand: 895,- per 6 m2

Deze prijs is inclusief vloerhuur, vloerbedekking, standbouwwanden, frieslijst met naamsvermelding, spots, bedrijfsprofiel op de website van de BCDD, 100 (papieren) relatiekaarten en onbeperkte kaartdownloads.

Vloeroppervlakte: 140,- per m2

Bij het huren van vloeroppervlakte is de standhouder verplicht zelf zorg te dragen voor standbouw en verlichting. Wel bij de prijs inbegrepen is vloerbedekking, bedrijfsprofiel op de website van de BCDD, 100 (papieren) relatiekaarten en onbeperkte kaartdownloads. Bij vloeroppervlakte is een stroomaansluiting verplicht, standaard wordt de kleinste aansluiting (3 Kw, 115,-) aangevraagd.

Deelname aan een plein

Vrijwel iedere Drentse gemeente presenteert zich met een eigen plein met haar ondernemers. Daarnaast zijn er pleinen van ondernemers- en netwerkclubs en vakgerichte themapleinen. Bekijk hier het overzicht van de pleinen.

Klik hier om u direct in te schrijven.

Contact

050 525 89 99

050 525 86 50

info@bcdd.nl

Twitter

LinkedIn

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN